.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Graven van Leuven -

Wolvenhoek 8, Den Bosch
Stadscafé
De Graven van Leuven. Midden in het centrum van Den Bosch vind je De Graven van Leuven, een echt café waar van een gezellige borrel en een heerlijke lunch kan genieten. Vanaf 10.00 uur kun je terecht voor de eerste kop koffie van de dag met een echte Bossche Bol of zelfgemaakt appelgebak.

In café De Graven van Leuven kun je een oude bekende tegenkomen of nieuwe mensen ontmoeten. Met 15 verschillende bieren en 8 wijnen op de kaart kun je gezellig borrelen met je collega’s of vrienden, voor groepen die van te voren reserveren hebben wij natuurlijk leuke arrangementen. In het weekend zal de muziek ’s-avonds een tikje harder gezet worden en gaan de tafels en stoelen langzaam aan de kant en kan er gedanst worden op pop, rock en de hits van nu!
Sfeer & interieur. Modern / Lichtbruin
Keuken & kaart. De Graven van Leuven ligt naast parkeergarage De Wolvenhoek en tegenover het Stadskantoor dus perfect voor een lunchafspraak met vrienden of zakenrelaties. Op de lunchkaart vind je lekkere broodjes, gezonde salades en goedgevulde soepen..voor de kinderen hebben we zelfs boterhammen! Uitgebreide lunchkaart van 11.30 tot 15.30 uur. Borrelkaart van 16.00 tot 22.00 uur.
Telefoon: 073-6130252
Website: http://www.degravenvanleuven.nl

De Graven van Leuven, Wolvenhoek 8, Den Bosch
Dagelijks van 10.00 tot 0.00 maandag gesloten