In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- 't Gelag Italiaanse eetkamer -

langeputstraat 7a, Den Bosch
Italiaans
't Gelag Italiaanse eetkamer. 't Gelag Italiaanse eetkamer is een gezellig kamerrestaurant in het centrum van Den Bosch. Je kunt snel een hapje eten of lekker uitgebreid van hun gerechten genieten met een goed glas wijn. Voor kinderen is het ook een geschikte kinderstoel aanwezig. 't Gelag Italiaanse eetkamer is ook af te huren voor feestjes tot 26 personen.
Geschiedenis. 't Gelag Italiaanse eetkamer is vanaf april 2011 geopend.
Sfeer & interieur. Er is plaats voor 24 personen. De sfeer die ze uit willen stralen is gezelligheid, knus en warm, een huiskamer gevoel. Er is een half open keuken.
Keuken & kaart. Half open keuken. Italiaans eten met traditionele gerechten uit het zuiden van ItaliŽ. Natuurlijk de ook wat bekendere gerechten, zoals de pizza en de pasta's. Ook voor heerlijke vlees en vis gerechten.
Telefoon: 06 23727573
Website: http://www.kamerrestauranttgelag.com

't Gelag Italiaanse eetkamer, langeputstraat 7a, Den Bosch
17:00 - 22:00 ma en di gesloten