In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Tent -

Hinthamerstraat 76, Den Bosch
Frans
De Tent. Aan de voet van de Sint-Jans Kathedraal aan de Hinthamerstraat is het heerlijk eten in een prettige sfeer bij Restaurant De Tent. Al 15 jaar deze ‘Tent’ een begrip in 's-Hertogenbosch. Het grote tentdoek aan het plafond staat symbool voor de naam en zorgt voor een intieme en gemoedelijke sfeer. Aan de voorzijde van het pand hebben zij in de zomer weliswaar een klein terras, maar wel met een schitterend uitzicht op de St. Jans Kathedraal.
Geschiedenis. “Bij welk tentje zullen we vanavond eens gaan eten? Bij die tent in de Hinthamerstraat natuurlijk!” En zo ontstond de naam ‘De Tent’ in augustus 1990.
Sfeer & interieur. Het plafond is gedrapeerd met een sierlijk tentdoek, waardoor je dineert in een bijzonder gemoedelijke sfeer. Voor gezelschappen tot 30 personen kan er een intieme eigen ruimte worden gecreëerd.
Keuken & kaart. Restaurant de Tent heeft een Frans-Japanse kaart. De menukaart wisselt regelmatig, behalve natuurlijk onze succesnummers carpaccio, sashimi en teriyaki. Het menu surprise is al sinds jaar en dag het paradepaardje. Je kan je hierbij met hartelust laten verrassen door heerlijke spijzen met daarbij speciaal geselecteerde wijnen.
 
Telefoon: 0736147832
Website: http://www.LeukTentje.nl

De Tent, Hinthamerstraat 76, Den Bosch
Dagelijks geopend vanaf 17:30 uur