In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Gasterij La Prairie -

Vlietdijk 3, Den Bosch
Western Grill Buffet en Funny Pan Buffet
Gasterij La Prairie. Gasterij La Prairie heeft de beschikking over ruim 100 zitplaatsen, inclusief een invalidentoilet. Een ruim terras aan de zonkant, met o.a. 3 grote picknicktafels.
Keuken & kaart. Je kunt hier genieten van een uitgebreid Western Grill Buffet of een Funny Pan Buffet. Centraal in Gasterij La Prairie staat de grill. Uit het buffet kunt u kiezen uit 10 soorten vlees en verschillende groenten, zoals champignons, courgette, paprika en ui. Uit deze ruime keuze kunt u onbeperkt spiesen maken en op deze grill zelf grillen. Voor de vegetariŽr kan middels een afspraak ook worden gezorgd.
Telefoon: 073-5230503
Website: http://www.prairie.nl

Gasterij La Prairie, Vlietdijk 3, Den Bosch
dinsdag t/m vrijdag van 17.30 tot 23.00 uur